Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musikforestillingen Bridge over Troubled Water

lørdag 18. november Kl. 17:30

295 Dkr. - 1545 Dkr.

Vi inviterer til en elegant, varm, rørende, overraskende og ærlig aften – i musikalsk selskab med måske nok verdens mest succesrige duo – Simon & Garfunkel.

Musikforestillingen Bridge Over Troubled Water er historien om 2 unge drenge fra Queens, New York, der gik hen og blev verdens mest succesrige duo nogensinde. Med 5 albummer i årene 1964-1970 skrev Paul Simon og Arthur Garfunkel sig ind i poppens annaler. Men bag de sarte vellyde og finpudsede harmonier levede de to som hund og kat – eller måske snarere som kat og mus, hvis man har duoens første navn “Tom & Jerry” in mente. Deres 5. album “Bridge Over Troubled Water” fra 1970 blev markeret med adskillige forsinkelser grundet deres kunstneriske uenigheder. De brød samarbejdet som uvenner i 1970 inden albummet var udkommet. Der gik 12 år før de optrådte sammen igen, og det er kun blevet ved enkelte lejligheder – mest omfattende ved en verdensturne i 1982.

Forestillingen er historien om Simon & Garfunkel livslange venskab og uvenskab. Året er 1990 i New York. Simon & Garfunkel skal indlemmes i The Rock Hall of Fame. Vi møder dem backstage. De har ikke set eller talt med hinanden siden deres verdensturne i 1982, som var en rædsel for dem begge at komme igennem.

Det bliver et møde og en fortælling om deres uenigheder, deres kunstneriske forskelligheder, deres indbyrdes jalousi, deres skænderier, deres lyse og mørke perioder, deres stolthed. Alt sammen krydret med 16 af deres mest populære numre med bl.a. Mrs. Robinson, The Boxer, Cecilia, Scarborough Fair, The Sound of Silence og selvfølgelig Bridge Over Troubled Water.

Morten Lützhøft er uddannet skuespiller i 1990 og har medvirket i adskillige musicals bl.a. Les Miserables, Grease, Mamma Mia. Senest har man på turné kunne opleve Morten i Folketeatrets “Min Far”.
Nis Pedersen er uddannet skuespiller i 1990 og har medvirket i adskillige teaterkoncerter bl.a. Gasolin, Shu-bi-dua, og er lige nu aktuel i Aarhus Teater/Aveny T´s American Spirit.

 

Instruktør                          Peter Aude 

Medvirk.                            Morten Lützhøft & Nis Pedersen

Forfatter                            Peter Aude

Scenograf                          Maja Boberg

Lysdesign                          Henrik Spangsbo

Hår                                     Peter Aagaard

Foto                                    Erling Mølgaard

Middagen er kl. 17.30, koncerten starter kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.30.

Detaljer

Dato:
lørdag 18. november
Tidspunkt:
17:30
Pris:
295 Dkr. - 1545 Dkr.

Arrangør

Fuglsøcentret
Telefon:
86351355
E-mail:
til@fuglsoecentret.dk
Hjemmeside:
www.fuglsoecentret.dk

Sted

Fuglsøcentret
Dragsmurvej 6
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Map
Telefon:
86351355
Hjemmeside:
www.fuglsoecentret.dk

Billetter